Korpa:

Prazna - 0.00 RSD
Nemate proizvoda u vašoj korpi.

Usluge

01. Garancija
Salon nameštaja IVA Vam nudi veliki izbor nameštaja različitih kategorija, po uvek krajnje pristupačnim cenama i u interesu potencijalnih kupaca. Od trenutka odluke da željeni proizvod kupite u našim prodajnim objektima, a čiju ključnu stavku čini garancija kupljene robe sa odgovarajućom deklaracijom koja zadovoljava ISO 9001 standarde kvaliteta u proizvodnji nameštaja, uvek smo spremni da Vam na taj način obezbedimo svu potrebnu sigurnost, i tako dokažemo da su Vaše finansije usmerene pravilno.
02. Transport, montaža
Kao nezaobilazne tačke, za svaku uspešnu realizaciju posla ovog tipa čine prevoz i montaža do doma naših cenjenih kupaca. Salon nameštaja IVA se obavezuje da će izvršiti sve vrste montaža kao i prevoz proizvoda a u interesu kupaca i na obostrano zadovoljstvo. Napomena: U slučaju putnih razdaljina većih od 30km od prodajnih objekata, vršiće se doplata u dogovoru sa kupcem, za određene putne troškove transporta.
03. Rokovi dospeća
Proces nabavke i isporuke robe se odvija u intervalu od 3 - 15 dana. Nekada i u vremenskom razmaku od 48h u slučaju da je proizvod dostupan na prodajnom lageru.
04. Mogućnosti plaćanja
  • 01. Odloženo plaćanje čekovima građana.
  • 02. Subvencionisani kredit do 60 meseci uz minimalne marže.
  • 03. Gotovinsko plaćanje.